Astăzi , când toată lumea este în febra așteptărilor politice , eu vin sărită de pe fix cu o temă relaxantă : FILMELE . Mă rog, țara arde ,  dar baba se piaptănă , așa iese … Pur și simplu las mâinile în jos când vine vorba de politică . Nu mă mai miră nimic , unica ce mă uimește este că am fost ferm  convinsă că vor fi alte rezultate . Nu mă las învinsă , pentru că sunt o luptătoare , chiar dacă uneori nu-mi doresc asta pentru mine . Viața n-ar trebui să fie o luptă în care tre să lupți cu pumnii , să calci în picoare și să sfâșii cu dinții , dar o iubim așa cum este , n-avem ce face … Ceea ce a depins de mine eu deja am făcut și nu am de gând sa fac spume la gură , învinuind în stânga și în dreapta . Politica nu este o icoană , mai bine zis , politica e o …altceva (toată lumea știe 😀 ) , dar politicienii noștri , reiese că sunt … numai nu icoane 😀 , așa că eu chiar n-am de gând să-i comentez , cei care mereu hotărăsc să îngroape viitorul copiilor și al tinerilor , care se gândesc doar la buzunarele lor , știm noi cine , ăștia chiar nu merită atenția mea !
A ! Ce bine că am revenit ! Zilele astea am privit un film tare tare frumos , care m-a pus pe gânduri , am hotărât să-mi fac o colecție de filme , filme care le-aș privi de foarte multe ori . Poate mulți din voi le-au văzut , dar poate acuma am să fac o recomandare bună pentru cineva care nu le-a privit încă !

Ăsta e filmul care l-am privit sâmbăta asta . Mi-au plăcut actorii , povestea , o comedie bună , romantică care poate fi privită oricând cu oricine . Cei care iubesc filmele cu siguranță vor anticipa finalul , dar eu zic că merită , deoarece chiar nu reușești să te plictisești privindu-l !

Cum să nu includ acest film ? Atunci când aud expresia “dragoste curata” , imediat mi se furișează în fața ochilor imagini din acest film .  O poveste frumoasă care te face să zâmbești la început și să plătești acele clipe de zâmbet cu lacrimi . Am trăit fiecare moment alături de eroii principali și am învățat că dragostea nu învinge moartea , ea trăiește dincolo de ea …

Ehhh ! Actorul meu preferat ! Am să includ aici , dacă tot veni vorba de el : o listă întreagă de filme bune cu el  . Am privit aproape toate filmele lui și câteva mi-au plăcut . Unele întrec bunul simț … Cine altul decât Adam Sandler ?

Filme care te fac să mai aștepți altele , te fac să te întrebi : da’ oare data viitoare cu ce-o să mai vină ? Și el , ca de obicei întrece așteptările !

1 ) Grown-Ups   

2) 50 first dates                                                                                      

3) Mr Deeds   

4) Big Daddy 

5) Bulletproof

6) Happy Gilmore

7 ) Bily Madison  

Un film mai neobișnuit , deși, femeile sunt cele care se gândesc primele la o căsătorie , ele sunt cele care așteaptă cererea oficială . Aici , e cu totul invers , eroina noastră se pornește la capătul pământului pentru a-l cere pe viitorul ei soț , conform unei tradiții irlandeze . Vor fi sau nu împreună, vedeți în film ! Faza cu pantoful și mireasa m-a dat gata 😀

Ohh , dacă aud de vreo nouă ecranizare bazată pe scrierile lui Nicholas Sparks , fug repede să privesc filmul . Un film tare romantic , în stilul său de fapt . M-a făcut s-o urăsc pe ea și să-mi fie tare tare milă de el . Dar , nu din cauza la ceea ce te gândești , asta dacă nu l-ai privit …  Merită , merită . Mi-a plăcut !

Un film cu de toate : comedie + drama + surprize + lectie de viata + zambete + lacrimi . Pe mine m-a fascinat finalul . E bine sa-l privesti doar daca nu stii finalul . Sa nu tragi cu ochiul !

VIZIONARE PLĂCUTĂ ! vor urma …

Advertisements