Ăștia de la Apă-Canal au înnebunit cu totul ! Bine , hai să nu zic toți , doar cei care hotărăsc soarta blocatarilor noștri .

Ne au de PROȘTI . Nu e de ajuns că îți închid apa fără să te anunțe , și în acele momente îți strică toate planurile . Tre să umblu cu căldarea pe la izvor ( situat hăt-departe)  , tre să-mi fac rezerve de apă pentru zile negre , ajungi să te gândești : ” La țară măcar ai fântână ! ( că de , dac-aș avea cum,aș trăi la țară )”

Termocom-ul închide apa caldă  pentru o lună și te trezești cu apă caldă tocmai peste o lună și o săptămână . Timp de o lună și ceva umbli tot cu căldarea , deja ca să încălzești apa și ” fă focul și la apă ” Vai de capul celora care au copii mici . Îmi este greu să-mi imaginez prin ce trec și ei și copii .

Nu toți își permit să aibă boilere . Niște bătrâni care de-abia au ce pune pe masă , pentru că strâng fiecare bănuț ca să nu rămână datornici ”statului” nici idee nu au ce înseamnă asta . Oare ei nu merită o bătrânețe liniștită ?

Acuma apa caldă este una , dar  să deconectezi tu apa la întreg blocul doar pentru că vreo câți va au datorii ? Asta e CULMEA ! De ce trebuie să sufere bîtrânii de care ziceam pentru că alții fac cumătrii și ”acareturi” în loc să-și plătească datoriile ?

CULMEA CULMILOR  este că APĂ-Canal declară răspicat că blocatarii nevinovați sunt și ei vinovați la rândul lor pentru că li s-a deconectat apa cu totul . Adică ei tre să umble din ușă în ușă, să se întrebe unul pe altul dacă au achitat facturile și dacă e cazul să-și mai arate și măiestria de KUNG-FU , nu de alta da ei spun că trebuie convinși : păi cum altfel să convingi dacă nu așa ? Mă întreb : poate cei de la APĂ-CANAL vin să fie arbitri la KUNG-FU dacă tot sunt așa de ingenioși și găsesc soluții peste soluții ?

Așa încearcă ei să educe un spirit civic în cetățenii noștri . De ce să-și rezolve ei problemele lor , dacă pot alții să o facă ?

Poate veniți și la serviciul fiecăruia și ne rezolvați problemele ? Păi cum altfel ? Favoare pentru favoare , nu ? Poate vă duceți și la piață în locul nostru ?

Mda , prostia e mereu însărcinată ….

Advertisements