Dacă este nemăritată visează cu disperare în sinea ei rochia și buchetul de mireasă, chiar dacă nu are pe cineva încă, dar asta nu înseamnă că nu lucrează intensiv la asta.

Nu o să iasă niciodată din casă dacă a adormit și nu reușește să-și aplice machiajul. Dacă iese din casă nemachiată i se pare că degeaba trăiește!

Machiajul trebuie să fie cât mai provocator: nu contează că arată aproape ca un clovn ratat, important este să întoarcă priviri. Pentru a menține privirile asupra ei, ea va avea grijă și de vestimentație.

Încearcă cu disperare să se îmbrace cu bun gust, dar eșuează. Eșuează pentru că fusta exagerat de scurtă nu-i permite asta. Nu contează ce anotimp este afară: important este ca picioarele să fie la vedere!

Efectul nu are loc până la sfârșit dacă nu va avea tocuri de 20 de cm minimum. Nu contează că s-ar putea să aterizeze pe scări cu prima ocazie de neatenție, nu contează că își bate joc de coloana ei vertebrală, important este efectul.

Atunci când merge va investiga atent împrejurimile și îi va fixa cu privirea pe toți bărbații care s-ar putea s-o privească. Fiecare din ei este un potențial ”soț” și… nu contează starea lui civilă. Starea civilă se poate modifica foarte ușor.

 

Advertisements